Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil

Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil is something that I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Cuando te vienen visitas y te olvidaste de hacer el postre (como me pasó a mí!!) o querés invitarlas con algo y no tenés tiempo, o simplemente tenés un antojo de algo dulce y estás a dieta! O simplemente sos muy práctica.... ;)

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil:

  1. 1 porción
  2. 1 durazno en almíbar
  3. Queso crema (de untar) light o bajo tenor graso, sabor natural
  4. 5-6 galletitas tipo "Oreo" o tipo waffle de chocolate (yo usé sin azúcar ni glúten)y puede ser otro sabor, el que tengas
  5. Edulcorante a gusto para el queso crema

Instructions to make to make Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil

  1. Las galletitas las rompo, no las muelo. Me gusta que se vean los trozos.
  2. Al queso crema de untar light, le agrego de a poco edulcorante y voy probando. Lo revuelvo bien, queda muy parecido al chantilly. Debe quedar de un dulce suave porque también están los duraznos y las galletas.
  3. Corto el durazno en trozos no muy pequeños, que se vean.
  4. Yo lo serví en vaso de vidrio y no en recipiente especial de postre, por lo informal del mismo. Pero va en gustos.
  5. Coloqué primero trozos de galletas, luego queso crema, y los duraznos. Repetí 3 veces lo mismo.
  6. El postre fue un éxito.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more components or is a bit basically zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. As for basic cooking skills for newbies you do not need to discover them but only if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a full guide to fast and also very easy lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Favorite Postre ultra rápido, sin cocción, rico y muy fácil. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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