Albóndigas de ternera en salsa con guisantes

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas de ternera en salsa con guisantes. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look fantastic. Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera en salsa con guisantes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera en salsa con guisantes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes is 6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de ternera en salsa con guisantes estimated approx 50 minutos.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas de ternera en salsa con guisantes using 26 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve that.
#abecedario
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes:
- Albóndigas:
- 500 gr. carne de ternera y cerdo picada
- 1 huevo
- 3 cucharadas colmadas pan rallado
- 2 dientes ajo
- 6 tallos perejil fresco
- 1 pizca pimienta blanca molida
- 1 pizca pimienta negra molida
- 1 pizca pimentón ahumado de La Vera
- Harina común
- Sal gruesa de roca
- Aceite de oliva virgen extra para freír
- Para la salsa:
- 200 gr. guisantes finos
- 1 pimiento verde italiano
- 1/2 pimiento rojo para asar mediano
- 3 cebollas medianas
- 2 dientes ajo
- 1 cucharada salsa de ñoras
- 50 ml. tomate frito
- 10 gr. azúcar moreno integral
- 2 tallos menta fresca
- 1 pizca pimienta negra molida
- 1 cucharadita garam masala en polvo
- Aceite de oliva virgen extra
- 2-3 patatas no muy grandes
Steps to make to make Albóndigas de ternera en salsa con guisantes
- Poner la carne picada en un bol. Agregar la sal gruesa de roca, la pimienta blanca, el pimentón ahumado de La Vera y pimienta negra la cantidad necesaria. Mezclar los ingredientes.



- Pelar los dientes de ajo y picar junto con el perejil lavado ben sacudido. Agregarlas sobre la carne. Agregar poco a poco el pan rallado mezclando bien los ingredientes.



- Dejar mezclar los aromas 15 minutos.

- Modele las albóndigas entre las palmas de las manos pasadas por la harina. Reservar en un plato.



- Asentar una sartén sobre el fuego. Verter abundante aceite de oliva virgen extra y dejar que sube de temperatura. Freír las albóndigas por todos los lados. Reservar en un plato con papel de cocina.



- Pelar y picar la cebolla y el ajo.
Asentar una sartén sobre el fuego y agregar 6 cucharadas de el aceite en cual freímos las albóndigas. Dejar calentar. Agregar la cebolla y el ajo y espolvorear una pizca de sal gruesa de roca. Mezclar de vez en cuando hasta que la cebolla empieza tomar color transparente.


- Lavar los pimientos y trocear. Agregarlos sobre la cebolla. Seguir mezclando a menudo.


- Echar el tomate frito y la pulpa de ñoras. y el azúcar moreno. Mezclar y dejar cocinar 5 minutos.



- Apartar la sartén del fuego y verter las hortalizas pochadas en un bol. Triturar con un brazo batidor. Volver la salsa en la cazuela. Verter poco a poco agua o caldo de carne hasta obtener una salsa ligera.



- Cuando empieza hervir agregar las albóndigas. Mezclar y dejar cocinar a fuego medio.


- Agregar los guisantes y dejar espesar la salsa y cocinar los guisantes.


- Condimentar la salsa con la garram masala en polvo. Dejar cocinar a bajo fuego.


- Mientras se cocina las albóndigas, pelar las patatas, cortar en trozos irregulares y freír en abundante aceite de oliva virgen extra (yo pase el aceite de freír las albóndigas por un colador). Sacar las patatas en un plato sobre papel de cocina.


- Agregar las patatas fritas en la cazuela y mezclar.


- Agregar la menta lavada, cortada en juliana. Mezclar los ingredientes. Ahora es el momento de rectificar de sal y los aromas. Dejar cocinar unos minutos más.



- Apartar la cazuela del fuego y emplatar. Si te apetece añade un huevo frito en cada plato y servirla!


As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit more or less hot, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to discover them but only if you understand some basic cooking methods.
This isn't a total guide to quick and also easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Albóndigas de ternera en salsa con guisantes. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment