Albóndigas en salsa de almendras

Albóndigas en salsa de almendras

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa de almendras. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa de almendras is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas en salsa de almendras is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de almendras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de almendras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de almendras is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas en salsa de almendras using 21 ingredients and 18 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy os traemos unas riquísimas albóndigas en salsa de almendras, que no dejarán a nadie indiferente.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa de almendras:

  1. 250 g carne picada de cerdo
  2. 250 g carne picada de ternera
  3. 1 huevo
  4. 50 g miga de pan
  5. 125 ml leche
  6. 1 diente ajo picado sin el germen
  7. Harina de trigo
  8. Sal
  9. Pimienta
  10. Aceite de oliva
  11. Ingredientes para la salsa
  12. 1/2 cebolla
  13. 3 cucharadas sopera de jamón serrano picado en trozos pequeños
  14. 125 ml vino blanco seco
  15. 1 cucharada sopera almendras tostadas
  16. 125 ml caldo o la misma cantidad de agua y ½ pastilla de caldo de pollo
  17. 2 mini tostadas (dependerá de lo espesa que nos guste la salsa)
  18. Aceite de oliva
  19. Sal
  20. Pimienta
  21. Perejil picado

Instructions to make to make Albóndigas en salsa de almendras

  1. En primer lugar, prepararemos las albóndigas. Pondremos la miga de pan con la leche, para que vaya poco a poco absorbiendo.
  2. En un bol pondremos las carnes picadas, junto con el huevo, el ajo, la sal, la pimienta y la miga de pan que teníamos con la leche.
  3. Mezclaremos todo muy bien y dejaremos reposar la masa, tapada con papel film, durante aproximadamente 30 minutos, en la nevera.
  4. Transcurrido este tiempo, cogeremos porciones de la masa y haremos bolitas.
  5. Las pasaremos por la harina de trigo.
  6. Pondremos una cazuela al fuego, con aceite abundante, añadiremos las albóndigas y las freiremos bien por todos los lados, retiraremos y reservaremos.
  7. En la misma cazuela, agregaremos la cebolla previamente picada y el jamón, cortado en trocitos pequeños y rehogaremos.
  8. Incorporaremos el vino y dejaremos que se vaya reduciendo el alcohol.
  9. Después añadiremos el caldo (o el agua con la media pastilla de caldo concentrado, previamente desmenuzada) y pimienta al gusto. Dejaremos unos minutos al fuego.
  10. En un mortero picaremos en trocitos bien pequeños, las almendras y las dos mini tostadas.
  11. Incorporaremos la picada en la cazuela y removeremos bien.
  12. Retiraremos del fuego y con la ayuda de una batidora eléctrica, lo trituraremos todo.
  13. Volveremos a poner esta salsa en la cazuela y añadiremos las albóndigas, junto con el perejil picado.
  14. Dejaremos al fuego hasta que las albóndigas terminen de cocinarse y la salsa se haya espesado ligeramente, este proceso podría tardar unos 15 minutos aproximadamente.
  15. Pasados estos minutos, ya tendremos las albóndigas en salsa de almendras, preparadas para servir.
  16. Las podemos espolvorear con perejil picado y acompañar con unas patatas fritas con arroz blanco.
  17. Se puede dejar hecho de un día para otro, ya que su sabor se potenciará y quedarán mucho más sabrosas.
  18. Si no disponemos de tiempo para preparar las bolitas de carne, también podemos comprar las albóndigas hechas en la carnicería.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little basically spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on time. When it comes to basic food preparation skills for newbies you don't need to learn them however just if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Speedy Albóndigas en salsa de almendras. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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