355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana)

355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana)

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana). One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana) using 21 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Después de lo que me dijo el carnicero árabe con el cuscús, pensé si eso lo podía acoplar a cualquier alimento que necesita hidratación. Lo primero que se me ocurrió fue la soja texturizada ya que suelo hidratarla con agua y siempre le falta el puntillo. Me han salido muy buenas

Ingredients and spices that need to be Get to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana):

  1. Para las albóndigas:
  2. 200 gr soja texturizada
  3. 400 ml caldo de verduras casero
  4. 2 rebanadas pan de molde sin corteza
  5. 2 dientes ajo
  6. 1 taza perejil fresco
  7. 150 gr pan rallado
  8. 75 ml leche de soja
  9. Harina para rebozar
  10. Al gusto sal
  11. Al gusto pimienta negra
  12. Para la salsa:
  13. 400 gr tomate triturado
  14. 500 ml caldo de verduras casero
  15. 1 cebolla
  16. 1/2 vaso vino blanco
  17. 3 ajos
  18. 10-12 almendras
  19. Al gusto pimienta negra
  20. Al gusto sal
  21. Aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana)

  1. Preparamos las albóndigas: hidratamos la soja con el caldo de verduras 15 minutos. Ponemos trozos del pan de molde a remojo con la leche.
  2. Pasado el tiempo ponemos en un bol la soja escurrida con un colador y el pan de molde escurrido. Trituramos y salpimentamos. Añadimos el ajo y el perejil picado (unas dos cucharadas) y el pan rallado. Mezclamos. Tiene que quedar firme. Si ha quedado seco añadimos caldo de verduras, si ha quedado muy líquido añadimos más pan rallado. Dejamos reposar 10 minutos.
  3. Con la masa hacemos bolitas, las pasamos por harina y las dejamos 10 minutos. En una sartén ponemos aceite. Cuando esté caliente vamos poniendo las albóndigas que las habremos otra vez pasado por harina. Tiene que estar a fuego alto. No se tienen que freír, solo sellar, por tanto unos minutitos y les damos la vuelta. Las vamos sacando y las ponemos en papel absorbente.
  4. Preparamos la salsa: pelamos y picamos fino los ajos y la cebolla. En una cazuela de barro ponemos un poco de aceite y sofreímos los ajos y la cebolla a fuego bajo y tapado. Cuando la cebolla esté blanda añadimos el tomate. Removemos. Salpimentemos al gusto. Subimos el fuego y cuando esté caliente incorporamos el vino. Dejamos 10 minutos.
  5. Incorporamos el caldo de verduras. Rectificamos de sal y removemos. Cuando esté caliente, ponemos las albóndigas, tapamos y bajamos el fuego. Incorporamos las almendras picadas. Dejamos 10 minutos. Servir caliente. Que aproveche!!!

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little essentially hot, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes promptly. As for basic cooking abilities for newbies you don't require to discover them but only if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Make Award-winning 355. Albóndigas de soja texturizada (vegetariana). Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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